Massor godare än köpes. Och jätte enkla att göra.

250 gram nougat
100 gram mörkchoklad
50 gram mjölkchoklad
100 gram rostade mandelflarn
100 gram mörkchoklad
50 gram mjölkchoklad
100 gram rostade mandelflarn
Om du inte hittar rostade mandelflarn i din butik så går det snabbt att rosta mandelflarn själv. (Släng ner flarnen i en torr het stekpanna, med fördel gör du det i omgångar för ett jämnare resultat.)
Smält nougaten över vattenbad.
Smält nougaten över vattenbad.
Hacka chokladen och rör ned den i den smälta nougaten. Rör tills chokladen smält.
Vänd i mandelflarnen.
Klä t.ex. en avlång brödform eller en normalstor rektangulär matlåda typ, med bakplåtspapper och häll massan i formen.
Ställ i kylskåpet och låt stelna helt.
Skär sedan i mindre bitar, du kan låta dom stå framma i 5 minuter innan du skär för att dom inte ska gå sönder så mycket.
Förvaras i kylskåp.
Vänd i mandelflarnen.
Klä t.ex. en avlång brödform eller en normalstor rektangulär matlåda typ, med bakplåtspapper och häll massan i formen.
Ställ i kylskåpet och låt stelna helt.
Skär sedan i mindre bitar, du kan låta dom stå framma i 5 minuter innan du skär för att dom inte ska gå sönder så mycket.
Förvaras i kylskåp.